381-3817280_flat-design-lecture-vector-graphic-hd-png-download
november 2022

Boli sme prednášať...

25.11.2022, SPŠD na Kvačalovej ulici v Bratislave

Spoločne s Kariéra.sk a vedením Strednej priemyselnej školy dopravnej sme uskutočnili „kariérne poradenstvo“ pre maturitné ročníky všetkých odborov. Študenti končiacich maturitných ročníkov tak mali možnosť získať cenné informácie priamo z praxe od nášho Head of Recruit, Filipa Rešetu.

Prednáška bola zameraná na niekoľko tematických častí. Prvou bola téma ako sa orientovať na pracovnom trhu po ukončení strednej školy. Ako aj na čo sa zamerať z pracovnej ponuky, ako si pripraviť zaujímavý životopis a ako úspešne zvládnuť pracovný pohovor. Študenti sa aktívne zapájali a pýtali sa na všetko, čo ich zaujímalo, čo nevedeli a chceli by vedieť, a všetko to, čo by v budúcnosti mohli využiť. Rovnako aj profesori boli veľmi spokojní so záujmom svojich študentov. Bolo to veľmi príjemné stretnutie, ktoré nás potešilo.

A preto už začiatkom roka 2023 chystáme ďalšie prednášky a už teraz sa tešíme na nový ročník maturantov.

Ak potrebujete poradiť, pomôcť so životopisom, uistiť sa pri výbere zamestnania, pripraviť sa na pracovný pohovor alebo aj nájsť si novú prácu, tak nás neváhajte kontaktovať. Aj keď nie ste študent, nikdy nie je neskoro na zmenu, nový začiatok a naštartovanie svojej kariéry.

Tím HRQ