7-DÔVODOV-PREČO-JE-DOBRÉ-VYUŽÍVAŤ-ONLINE-VZDELÁVANIE
september 2022

Učíme sa celý život... my v HRQ aj online.

Keď príde v práci reč na vzdelávanie, často počujeme, že ľudia bojujú s časom. Rozmýšľali sme preto, ako im túto cestu k rozvoju čo najviac uľahčiť. A objavili sme veľmi zaujímavé riešenie.

Volá sa Seduo.sk, je to portál zameraný na online vzdelávanie. Od Septembra 2022 majú všetci naši zamestnanci neobmedzený prístup k 350+ odborným ako aj soft skills videokurzom s dobou trvania jeden rok. Veľkou výhodou je, že šetria čas, pretože nemusia nikam chodiť. Študujú v pohodlí kancelárie alebo domova alebo aj kdekoľvek inde. Kľudne aj doma vo vani alebo cestou do a z práce v MHD, vo vlaku cestou k rodičom. Žijeme rýchlu dobu a toto je pre človeka, ktorý sa naozaj chce učiť od odborníkov alebo aj osobností s príbehom a odkazom, skvelé riešenie. Veľmi dôležitá je samozrejme vnútorná motivácia.

Prečo si myslíme, že je Seduo.sk dobrá voľba?

●            Ponúka širokú paletu videokurzov. Môžeme študovať cudzie jazyky, obchod, marketing, prezentačné a manažérske schopnosti, kancelársky softvér a ďalšie témy.

●            Skúsení lektori so silným know-how. V krátkom čase dokážeme načerpať know-how od špičiek vo svojich odboroch. Dobre natočený videokurz nám dá často viac, než poldenné školenie. K videokurzu sa môžeme tiež kedykoľvek vrátiť a znalosti si oživiť.

●            Dostupnosť 24/7. Videokurzy máme dostupné neustále: v počítači, na tablete alebo v mobile. Krátke videolekcie si každý dávkujeme podľa svojho tempa, času a nálady.

Ešte váhate? My nie.

“Sebavzdelávanie je, pevne tomu verím, jediná forma vzdelania, aká existuje.” – Isaac Asimov

Tím HRQ

Zdroje: obrázok – google